Gerakini

GERAKINI

apartmani i hoteli – letovanje 2016.

Gerakini je turističko mesto locirano između „dva prsta“ Halkidikija – Kasandre i SitonijeGerakini Beach je turističko mesto locirano između „dva prsta“ Halkidikija – Kasandre i Sitonije. Ovo malo i novo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos ima izuzetno lepu i prostranu peščanu plažu koju zapljuskuje čisto more.
Mesto je u neposrednoj blizini magistralne saobraćajnice Nea Mudania (na 15 km.) i Neos Marmarasa (na 43 km.) a poznato po hotelskom kompleksu „GERAKINA BEACH“, poznatom i traženom širom Evrope, u gustom zelenilu mediteranske vegetacije.

Mesto odiše kosmopolitskom atmosferom u desetak taverni i kafića, u nekoliko malih, porodičnih hotela, u noćnom klubu i „fast food“ restoranu. U okviru ovog turističkog mesta ima i nekoliko marketa, prodavnica, pekara, turistička i rent a car agencija. Plaža je lepa i prostrana; 600 metara duga i 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru.

Preporučujemo organizovani celodnevni izlet – krstarenje uz zapadnu obalu Svete Gore.

Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja

Gerakini je malo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos ima izuzetno lepu i prostranu peščanu plažu koju zapljuskuje čisto more.

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Gerakini apartmani

Vila CHRISTOS

vila Christos Gerakini

Vila CHRISTOS se nalazi se u mirnom delu Gerakinija na oko 30m od obale

Gerakini hoteli

U ponudi za letovanje u Grčkoj 2016. se nalaze hoteli koji su dostupni putnicima na autobuskom ili sopstvenom prevozu.

hoteli Grcka

Inline
Inline