Rafailovići

RAFAILOVIĆI

letovanje 2016.

Rafailovići Crna Gora. Rafailovići su malo ribarsko mesto nadomak Bečićana, kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini.

RAFAILOVICIRafailoviće krasi mediteranska klima sa oko 226 sunčanih dana u godini. Do Budve se stiže pešačkom stazom, dužine oko 3 km, koja se proteže uz samu obalu, a vozić saobraća stazom svakih 10 – 15 minuta. Sveti Stefan je udaljen 2km, a svakoga dana na 30 minuta idu brodići do Sv. Stefana, Budve, Kraljičine plaže i svih ostalih plaža u okolini. Pored prelepe plaže i zelenila,Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane,radnje, park i slične sadržaje.Plaža u Rafailovićima smatra se najlepšom plažom Jadrana, i već dugo zadivljuje domaće i strane turiste i daje im divan razlog da se ponovo vrate dogodine. Ovo mesto je privlačno kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor.

Hoteli Rafailovići Crna Gora

Apartmani Rafailovići Crna Gora

Autobuski i avio prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Mapa Rafailovići Crna Gora

Inline
Inline