Cenovnik Nei Pori – 22

Cenovnik Nei Pori

CenovnikNapomene i uslovi plaćanjaAutobuski prevozPonuda vilaRezerviši

Cenovnik Nei Pori

LEGENDA:
S- studio / jedna prostorija koju čine čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i naznačen broj osnovnih ležajeva,kupatilo,balkon ili terasa.
G-garsonjera / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva,kupatilo,balkon ili terasa.
A-apartman / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
D-duplex / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i dve odvojene prostorije sa naznčenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
M-mezoneta / prostorija koju čini galerija kao spavaći deo i dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem.
U tabelama su date cene smeštaja i usluga .Posebno su date cene prevoza i osiguranja. Za paket aranzmane – oznaceni su (*) cena je po osobi i ukljucije smestaj i prevoz.

POPUSTI ZA DECU U APARTMANIMA:
– Dvoje dece do 10 godina imaju pravo da koriste zajednički ležaj

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.
1.dan: Sastanak putnika na mestu polaska, pola sata ranije pre predviđenog vremena polaska. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim pauzama radi kraćeg odmora i graničnih prelaza.
2-11.dan: Dolazak u mesto odredišta. Smeštaj u izabranom objektu, na bazi odabrane usluge.
12.dan (Poslednji dan boravka): Napuštanje objekta najkasnije do 9 h ( po lokalnom vremenu ). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u ranim popodnevnim satima ( po lokalnom vremenu ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih prelaza.
13.dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim ili prepodnevnim satima. Kraj usluga…

CENA ARANŽMANA – BUS PREVOZ OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz
– servis predstavnika agencije
– troškove organizacije

CENA ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja
– servis predstavnika agencije
– troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
– fakultativne izlete
– ostale troškove

Napomena: Kategorizacije smeštajnih objekti u katalogu (hoteli i vile), izvorno su preuzete od vlasnika istih, te kao takve ispunjavaju uslove po kriterijumima nacionalne turisticke organizacije Grčke – EOT.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
a) UPLATA U CELOSTI: – Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu, kao zvanični dokument, sastavni deo važećeg kataloga
b) UPLATA DO POLASKA: – 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
c) ODLOŽENO PLAĆANJE: – 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu,do 25.12.2014. Dospeće rata je 15. , 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja
d) KREDITI BANAKA: – Realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora, po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Poslovne banke: Banka Intesa, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Raiffeisen banka, EFG banka
Napomena: Potvrdu da je kredit odobren kupac (korisnik kredita) dostavlja agenciji najkasnije 5 dana od dana izdavanja profakture, u protivnom rezervacija se smatra storniranom, te će se u tom slučaju primeniti odredbe tačke 10 Opštih uslova putovanja
e) PLATNE KARTICE: – Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina)
f ) ADMINISTRATIVNA ZABRANA: – 40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator), do 25.12.2014. Dospeće rata je 15.,20. i 25. u mesecu.

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati

VAŽNE NAPOMENE:
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Higijenu u apartmanima i studijima gosti održavaju, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Na dodatne usluge (doplata za klimu,polupansion,transfere iz Novog Sada…) iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju.
– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,Eventulane naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Organizator ne garantuje spratnost,pogled,broj apartmana ili sobe,sedište u autobusu,ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena,izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.

Cenovnik Nei Pori je informativnog karaktera. Molimo Vas da cene i termine, kao i dostupnost smeštaja proverite telefonom, posetom agenciji ili slanjem mail-a.

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi organizatora putovanja organizatora “Atlantic travel & service” Jagodina

DOPLATA ZA AUTOBUSKI PREVOZ

POLAZAK ZA PARALIJU, OLYMPIC BEACH, NEI PORI, LEPTOKARIJU, PLATAMON, HANIOTI, PEFKOHORI, ASPROVALTU, NEA VRASNU, STAVROS, JERISOS, NEA RODU, OURANOPOLIS

Cenovnik Nei Pori autobuski prevoz
Dete do 3 godine bez doplate – nema sopstveno sedište

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete sa pune 3 godine mora imati svoje sedište. U slučaju nepoštovanja navedenog, pratilac autobusa može uskratiti dalji prevoz putniku.
Službenici organizatora prave raspored sedenja, prvenstveno uzimajući u obzir: posebne zdravstvene potrebe putnika, starost putnika, porodice sa decom, vreme uplate i dr.Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli.
… Uplatom prevoza putnik prihvata sve navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Ponuda vila – Cenovnik Nei Pori

vila Joana Nei Pori

vila Vasiliki Nei Pori

vila Olympic house Nei Pori