BECICI

letovanje becici,becici crna goraBečići se nalaze 2km Južno od Budve u istoimenoj opštini. Plaža je duga 2km i davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža Evrope. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor. U Bečićima je smešten hotelski kompleks koga čine brojni hoteli visoke kategorije. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom poslednjih godina, a najznačajnija investicija je izgradnja hotela „Splendid“, koja je stajala 70 miliona evra. Takođe, i ostali veliki hoteli su renovirani. Za razliku od Budve koja ima i veliki broj privatnih i manjih smeštaja, Bečići se uglavnom sastoji od srednjih i velikih hotela. Luksuzni hotel sa pet zvjezdica je bio izbor Rolling Stones i Madone za vrijeme njihovog boravka u Crnoj Gori. Reljef Bečića je isto jedan od glavnih razloga zašto turisti vole ovaj grad. Predivni gradić se nalazi izmedju predivnog kontrasta planina sa jedne strane i plavetnila mora sa druge. Bečići (kao i Budva koja je u neposrednom susedstvu Bečića) je omiljeno mesto mladih koji vole noćni život i zabavu. Tople noći Bečića nude zabavu koja može da potraje i do jutra.

U blizini se nalaze letovališta Budva i Rafailovići.

HoteliApartmaniCenovnici

Hoteli Bečići

becici-naftagas-15Hotel BEČIĆI – bivši Naftagas – se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve.
hotel Bellevue Becici 1Hotel Iberostar Bellevue 4* se sastoji iz tri zgrade, poseduje lobi sa recepcijom i sef boksovima, internet kutak, igraonicu za decu, restoran, piano
Hotel SENTIDO TARA HOTEL 4* BečićiHotel SENTIDO TARA HOTEL 4* se nalazi se na samoj plaži, okružen palmama. Hotel poseduje recepciju, restoran, aperitiv bar, salu za konferencije, bazen

Apartmani Bečići

vila San Marco BečićiVila San Marco nalazi se u Bečićima, iznad hotela “The Queen of Montenegro”, na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljena od plaže.
becici privatni smestajBečići privatni smeštaj. Sobe i restoran su smešteni na uzvišenju iznad Bečićke plaže, na granici sa Rafailovićima, pored hotela “Queen of Montenegro”.
vila exclusive beciciVila Exclusive raspolaže i restoranom zatvorenog tipa, kafe barom, recepcijom i sopstvenim parkingom.

Cenovnici Bečići