Apartmani MORE Petrovac

Apartmani MORE Petrovac

Apartmani MORE Petrovac 4

Apartmani MORE Petrovac more se nalaze na 20 m od gradske plaze u Petrovcu. Blizina plaze, lokalnih kafica i restorana ove apartmane cine posebno primamljivim za goste. Na prvom spratu se nalaze zajednicki dnevni boravak i velika terasa sa pogledom na more , koji su na raspolaganju za sve goste.

CenovnikGalerijaOpisPrevozRezerviši

cene cenovnik

ukoliko imate problema da pogledate cenovnik možete ga preuzeti ovde…

CENOVNIK APARTMANA – CRNA GORA 2014

Opremljenost
Opremljena kuhinja DA
Peskiri DA
Klima uredjaj , grejanje DA
Ves masina NE
TV Satelitska / TV Kablovska DA
Pranje vesa Na upit
Bezicni internet NE
Krevetac za bebe DA
Parking NE
Dovodjenje kucnih ljubimaca Na upit

Udaljenost od vaznih objekata
Plaza 20m
Ambulanta 250m
Centar grada 0m
Apoteka 250m
Prodavnica 70m
Autobusko stajaliste 700m
Restoran 10m
Benzinska pumpa 2km
Posta 150m
Aerodrom 35km

1. 1/4 App . Nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od dve odvojene spavaće sobe (jedna je sa francuskim ležajem, druga sa dva odvojena ležaja), odvojene kuhinje, kupatila i balkona.

2. 1/4+1 App . Nalazi se na drugom spratu . Sastoji se od 1/3 sobe (francuski lezaj i fotelja na razvlacenje) i 1/2 sobe (dva odvojena ležaja), kuhinje, kupatila. App nema svoju terasu, ali može koristiti zajedničku koja se nalazi na I spratu kuce i ima divan pogled na more.

3. 1/4+1 App. Nalazi se na drugom spratu. Sastoji se od 1/3 sobe (francuski + fotelja) i 1/2 sobe (dva odvojena ležaja), kuhinje, kupatila i balkona.

4. 1/2+1 App. Nalazi se na trećem spratu. Sastoji se od manje sobe za tri osobe, odvojene kuhinje, kupatila. Apartman ima prozore sa pogledom na more, ali nema terasu nego koristi zajedničku na I spratu kuce i ima divan pogled na more.

5. 1/2 S. Nalazi se na trećem spratu. Sastoji se od sobe za dve osobe, mini kuhinje, kupatila. Ima prozore sa pogledom na more ali nema svoju terasu, nego koristi zajedničku na I spratu kuce i ima divan pogled na more.

6. 1/4+1 App . Nalazi se na trećem spratu . Sastoji se od 1/3 sobe (francuski + fotelja) i 1/2 sobe (dva odvojena ležaja), kuhinje, kupatila i balkona.

7. 1/3 (1/2+1) App. Nalazi se na četvrtom spratu, u potkrovlju. Sastoji se od odvojene sobe sa francuskim lezajem, male kuhinje i ležaja za jednu osobu, kupatila. Apartman ima prelepu terasu sa pogledom na more.

8. 1/3 (1/2+2) App. Nalazi se na cetvrtom spratu. Sastoji se od odvojene dvokrevetne sobe, dnevne sobe sa lezajem na razvlacenje za jednu ili dve osobe u cijem sklopu je i mini kuhinja, kupatilo i balkon sa delimicnim pogledom na more .

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Submit
Inline
Inline