Apartmani MILKA Petrovac

Apartmani MILKA Petrovac

Apartmani MILKA Petrovac 1

Apartmani MILKA Petrovac se nalaze preko puta popularnog hotela Monte Casa u blizini Gradske plaze i setalista, na izuzetno lepoj lokaciji, vrlo blizu prodavnica, marketa, i svega sto je potrebno da bi Vas odmor bio potpun.

CenovnikGalerijaOpisPrevozRezerviši

Cenovnik

cene cenovnik

ukoliko imate problema da pogledate cenovnik možete ga preuzeti ovde…

CENOVNIK APARTMANA – CRNA GORA 2014

Galerija slika

Opis smeštaja

Opremljenost
Opremljena kuhinja DA
Peskiri DA
Klima uredjaj , grejanje DA
Ves masina NE
TV Satelitska / TV Kablovska DA
Pranje vesa NE
Bezicni internet DA
Krevetac za bebe Na upit
Parking NE
Dovodjenje kucnih ljubimaca NE

Udaljenost od vaznih objekata
Plaza 80m
Ambulanta 300m
Centar grada 150m
Apoteka 300m
Prodavnica 150m
Autobusko stajaliste 700m
Restoran 100m
Benzinska pumpa 2km
Posta 200m
Aerodrom 35km

1. 1/4+1 App Nalazi se na drugom spratu. Sastoji se od dve sobe, kupatila i velike terase sa pogledom na more. Jedna soba je sa francuskim lezajem i jednim lezajem za jednu osobu. U sklopu te sobe se nalazi i kuhinja, a druga soba je sa dva odvojena manja lezaja. Kvadratura: 30m2, balkon 17m2 i balkon 6m2.
milka 1

2. 1/3 S Nalazi se na drugom spratu. Studio sadrzi sobu sa francuskim lezajem i jedan lezaj na razvlacenje, kuhinju, kupatilo i mali balkon sa pogledom na more. Kvadratura: 25m2.
milka 2

3. 1/3 S Nalazi se na drugom spratu. Sadrzi sobu sa dva spojena lezaja i foteljom na razvlacenje, trpezarijski deo sa kuhinjom, kupatilo i veliki balkon sa pogledom na more. Kvadratura: 30m2, balkon 18m2.
milka 3

4. 1/3 S Nalazi se na drugom spratu. Studio sadrzi sobu sa francuskim lezajem i jedan lezaj na razvlacenje, kuhinju, kupatilo i mali balkon sa pogledom na more. Kvadratura: 25m2.
milka 4

5. 1/5 App se nalazi u prizemlju, i okrenut je ka ulici. Sadrzi dve velike sobe, kupatilo, kuhinju i trpezariju. Jedna soba sadrzi tri kreveta i lezaj za bebu po potrebi, a u drugoj sobi se nalazi trosed na razvlacenje za dve osobe. Apartman ima dve klime, veliku terasu koja gleda na ulici. Kvadratura: 60m2

Prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Submit
Inline
Inline