Apartmani LAZAREVIĆ Petrovac

Apartmani LAZAREVIĆ Petrovac

Apartmani LAZAREVIĆ Petrovac 2

Kuca se nalazi u blizini autobuske stanice. Poseduje ukupno pet apartmana i to dva dvokrevetna studija, dva trokrevetna i jedan cetvorokrevetni apartman. U prizemlju se nalazi trokrevetni apartman, a ostale jedinice se nalaze na prvom spratu. Kuca ima manji parking prostor koji se na upit moze potvrditi.

CenovnikGalerijaOpisPrevozRezerviši

Cenovnik

cene cenovnik

ukoliko imate problema da pogledate cenovnik možete ga preuzeti ovde…

CENOVNIK APARTMANA – CRNA GORA 2014

Galerija slika

Opis smeštaja

Opremljenost
Opremljena kuhinja DA
Peskiri DA
Klima uredjaj , grejanje DA
Ves masina NE
TV Satelitska / TV Kablovska DA
Pranje vesa NE
Bezicni internet NE
Krevetac za bebe Na upit
Parking Na upit
Dovodjenje kucnih ljubimaca Na upit

Udaljenost od vaznih objekata
Plaza 450m
Ambulanta 300m
Centar grada 450m
Apoteka 300m
Prodavnica 450m
Autobusko stajaliste 30m
Restoran 150m
Benzinska pumpa 2km
Posta 350m
Aerodrom 35km

1. 1/2 S Nalazi se na prvom spratu.Sadrzi sobu sa dva spojena lezaja ,kuhinju,kupatilo i balkon sa pogledom na more. Kvadratura: 18m2.
lazarevic s2

2. 1/2 S Nalazi se na prvom spratu.Sadrzi sobu sa dva spojena lezaja ,kuhinju,kupatilo i balkon sa pogledom na more. Kvadratura: 18m2.
Lazarevic s2-2

3. 1/3 App Nalazi se na prvom spratu. Sadrzi sobu sa dva odvojena lezaja, dnevnu sobu sa kuhinjom i trosedom na razvlacenje,kupatilo i balkon. Kvadratura: 25m2.
lazarevic a3

4. 1/4 App Nalazi se na prvom spratu.Sadrzi se od jedne sobe sa dva odvojena lezaja, druge sobe sa lezajem na razvlacenje za dve osobe, kuhinje, kupatila i velikog balkona. Kvadratura: 30m2.
lazarevic a4

5. 1/3 App Nalazi se u prizemlju kuce. Sadrzi se od sobe sa dva odvojena lezaja, dnevne sobe sa kuhinjom i foteljom na razvlacenje, kupatila i male ogradjene terase. Kvadratura: 25m2.
lazarevic a3p

Prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Submit
Inline
Inline