Apartmani IRKINJA Petrovac

Apartmani IRKINJA Petrovac

Apartmani IRKINJA Petrovac

 

Opis: Aparmani se nalaze u stambenoj zgradi na cetvrtom spratu u blizini lokalne autobuske stanice. Udaljeni su 350m od Gradske plaze, ali se od ovih apartmana moze lako doci i do plaze Lucice. Imate dva izbora da krenete jednim putem i izadjete pored “Ville Oliva” i “Palasa” na Gradsku plazu, ili krenete drugim putem, i pored hotela “W Grand” izadjete na teniske terene hotela “Rivijera” i nastavite ka Lucicama.

CenovnikGalerijaOpisPrevozRezerviši

Cenovnik

cene cenovnik

ukoliko imate problema da pogledate cenovnik možete ga preuzeti ovde…

CENOVNIK APARTMANA – CRNA GORA 2014

Galerija slika

Opis smeštaja

Opremljenost
Opremljena kuhinja DA
Peskiri DA
Klima uredjaj , grejanje DA
Ves masina NE
TV Satelitska / TV Kablovska DA
Pranje vesa NE
Bezicni internet NE
Krevetac za bebe Na upit
Parking NE
Dovodjenje kucnih ljubimaca Na upit

Udaljenost od vaznih objekata
Plaza 400m
Ambulanta 150m
Centar grada 300m
Apoteka 150m
Prodavnica 300m
Autobusko stajaliste 50m
Restoran 50m
Benzinska pumpa 2km
Posta 300m
Aerodrom 35km

1. 1/2+2 studio sadrzi dnevi boravak u kome se nalaze dva odvojena troseda na razvlacenje. Ima kuhinju sa potrebnim posudjem koja je od dnevnog dela odvojena sankom. Poseduje takodje i kupatilo, kao i balkon koji ima delimicni pogled na more. Kvadratura: 25m2.
irkinja 1

2. 1/2+2 studio sadrzi dnevi boravak sa lezajem na razvlacenje pogodnim za dve osobe i dve fotelje na rasklapanje. Kuhinja je sankom odvojena od dnevnog boravka i ima potrebno posudje, a studio takodje poseduje kupatilo, i balkon sa delimicnim pogledom na more .Kvadratura: 25m2.
irkinja 2

Prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Submit
Inline
Inline