Apartmani i sobe DANICA Budva

Apartmani i sobe DANICA Budva

Aparmani DANICA Budva 1

Apartmani i sobe DANICA Budva se nalaze na oko 700m od plaze u Budvi, u mirnijem delu grada. Raspolaze sa 1 petokrevetnim apartmanom, 1 cetvorokrevetnim apartmanom sa pomocnim lezajem, 2 trokrevetna apartmana, 1 trokrevetnom sobom, i 1 dvokrevetnom sobom.

CenovnikGalerijaOpisPrevozRezerviši

Cenovnik

cene cenovnik

ukoliko imate problema da pogledate cenovnik možete ga preuzeti ovde…

CENOVNIK APARTMANA – CRNA GORA 2014

Galerija slika

Opis smeštaja

Opremljenost
Opremljena kuhinja DA
Peskiri DA
Klima uredjaj, grejanje DA
Ves masina NE
TV DA
Pranje vesa NE
Bezicni internet NE
Krevetac za bebe NE
Parking DA
Dovodjenje kucnih ljubimaca Na upit

Udaljenost od vaznih objekata
Plaza 700m
Ambulanta 300m
Centar grada 600m
Apoteka 300m
Prodavnica 200m
Autobusko stajaliste 300m
Restoran 200m
Benzinska pumpa 600m
Posta 600m
Aerodrom 20km

Br. 1 Nalazi se na I spratu. Apartman sadrzi dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima, kuhinju sa trpezarijom i lezajem na razvlacenje, kupatilo i balkon.
danica 1

Br. 2 Nalazi se na I spratu. Apartman sadrzi spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju sa trpezarijom i lezajem na razvlacenje, kupatilo i balkon.
danica 2

Br. 3 Nalazi se na I spratu. Apartman sadrzi dve sobe (jedna soba je sa francuskim ležajem, druga soba je sa francuskim lezajem i lezajem za jednu osobu), kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i balkon.
danica 3

Br. 4 Nalazi se na I spratu. Apartman sadrzi spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju sa trepezarijom i lezajem na razvlacenje, kupatilo i balkon.
danica 4

Br. 5 Nalazi se na II spratu. Soba sadrzi jedan francuski ležaj i ležaj za jednu osobu, frizider, mini šporet, sudove potrebne za tri osobe, kupatilo i terasu.
danica 5

Br. 6 Nalazi se na II spratu. Soba sadrzi francuski ležaj, frižider, mini šporet, sudove potrebne za dve osobe, kupatilo i terasu.
danica 6

Prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Submit
Inline
Inline