Apartmani Eliza Studios Retimno Krit

Apartmani Eliza Studios Retimno Krit

APARTMANI ELIZA STUDIOS RETIMNO KRIT

Apartmani Eliza Studios Retimno je trospratna kuća sa prizemljem, koji se nalazi na oko 1 km od centra Retimna i na oko 250 m od plaže.

Apartmani Eliza Studios Retimno Krit
Apartmani Eliza Studios Retimno Krit

Kuća se nalazi na uzbrdici, sa koje se stepenicima silazi do glavnog puta i plaže. U sklopu kuće nalaze se sala za doručak i manji bazen. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (studiji su dvokreventi ili dvokrevetni sa jednim pomoćnim ležajem) i apartmane za 2 do 4 osobe (apartmani su dvokrevetni sa jednim ili dva pomoćna ležaja) . Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća), i balkon ili terasu. Usluga: najam ili noćenje sa doručkom/doručak – meni/.

Apartmani Eliza Studios Retimno Krit

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

www.eliza-apts.gr

Mesto Retimno se nalazi na oko 80 km od Herakliona. Datira još iz Rimskog perioda da bi kasnija vladavina Mletačke republike ostavila privlačnu arhitekturuj da danas u njoj uživaju mnogobrojni turisti. Retimno je i univerzitetski centar uskih primorskih ulica u centru, punim barova i kafića.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Inline
Inline