Apartmani DRAGOVIC Petrovac

Apartmani DRAGOVIC Petrovac

Apartmani DRAGOVIC Petrovac 3

Dve povezane kuce u kojima se nalaze apartmani locirane su na 30m od plaze i gradskog setalista u Petrovcu. U primorskoj kuci nalaze se tri dvokrevetna studija i dva cetvorokrevetna apartmana, a u novom delu kuce su dva trokrevetna studija i pet cetvorokrevetnih apartmana. Svi apartmani su klimatizovani i imaju TV i internet. Idealni su za porodice sa malom decom, jer imaju krevetac za bebe. Ukoliko dolazite svojim automobilom, na raspolaganju Vam je parking.

CenovnikGalerijaOpisPrevozRezerviši

Cenovnik

cene cenovnik

ukoliko imate problema da pogledate cenovnik možete ga preuzeti ovde…

CENOVNIK APARTMANA – CRNA GORA 2014

Galerija slika

Opis smeštaja

Opremljenost
Opremljena kuhinja DA
Peskiri DA
Klima uredjaj , grejanje DA
Ves masina NE
TV Satelitska / TV Kablovska DA
Pranje vesa Na upit
Bezicni internet DA
Krevetac za bebe DA
Parking DA
Dovodjenje kucnih ljubimaca NE

Udaljenost od vaznih objekata
Plaza 30m
Ambulanta 200m
Centar grada 50 m
Apoteka 200m
Prodavnica 50m
Autobusko stajaliste 550m
Restoran 50m
Benzinska pumpa 2km
Posta 50m
Aerodrom 35km

1/2 S Sadrzi sobu sa francuskim lezajem, kuhinjom i kupatilom. Jedan studio gleda na setaliste i nema balkon, dok drugi gleda na parking kuce i ima francuski balkon. Pogodan je za bracne parove jer moze da ugosti do 2 osobe. Kvadratura: 20m2
s2

1/4 App Sadrzi odvojenu sobu sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa lezajem na razvlacenje.U sklopu dnevne sobe je kuhinja. Cetvorokrevetni apartmani imaju balkone sa kojih se mozete opustiti gledajući more. Pogodan je za porodice i manje grupe ljudi, jer može da ugosti do 4 osobe. Kvadratura: 40m2.
a4

1/4 App (nova kuca) Sadrzi spavacu sa francuskim lezajem, kupatilo, dnevni boravak sa lezajem na razvlacenje i kuhinjom. Pogodan je za porodice i manje grupe ljudi, jer može da ugosti do 4 osobe. Dva apartmana imaju veliki, a dva mali balkon.Kvadratura: 35m2.
a4 nova kuca

Prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Submit
Inline
Inline