Aparthotel Irini Apartments Hersonissos

Aparthotel IRINI Hersonissos Krit

Aparthotel IRINI Hersonissos ***

Aparthotel IRINI Hersonissos je hotel apartmanskog tipa koji se nalazi u centra Hersonisosa i na oko 50 m od plaže, od koje ga deli ulica.

Aparthotel IRINI Hersonissos Krit
Aparthotel IRINI Hersonissos Krit

U sklopu hotela nalazi se bar , manji bazen i sef (posebno se plaća) i bar na krovu hotela sa pogledom na more. Hotel poseduje studija za 2–3 osobe (studiji – dvokrevetni ili dvokrevetni sa pomoćnim ležajem) i apartmane za 2-4 osobe (apartmani- dvokrevetni ili dvokrevetni sa dva pomoćnim ležaja), opremljeni TWC-om, TV-om, čajnom kuhinjom, klima uređajem(posebno se plaća), mini frižiderom i balkonom ili terasom. Usluga: najam ili noćenje sa doručkom /doručak–meni/.

www.hersonissosapartments.gr

Aparthotel Irini Apartments Hersonissos

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline