App Hotel Miramare Neos Marmaras 1

Apart hotel MIRAMARE Neos Marmaras

Apart hotel MIRAMARE Neos Marmaras

Apart hotel Miramare Neos Marmaras
Apart hotel Miramare Neos Marmaras

Apart hotel Miramare Neos Marmaras se nalazi na jednoj od najlepših plaža Sitonije, Paradiso beach. Ceo kompleks je smešten na samoj plaži Paradiso, a od centra Neos Marmarasa je udaljen oko 900 m. Smeštaj čine studiji i apartmani za smeštaj 2 do 5 osoba, peta osoba u apartmanima i četvrta u studijima može biti dete do 6 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Svi studiji i apartmani imaju TV , kompletno opremljenu kuhinju, TWC, fen za kosu, klima uređaj ( korišćenje uključenu u cenu ), terase sa garniturom za sedenje. Promena posteljine i peškira se vrši svaka tri dana. U trokrevetnom studiju dete od 6 do 12 godina kao četvrta osoba i u četvorokrevetnom apartmanu dete od 6 do 12 godina kao peta osoba, plaća 8 € dnevno na licu mesta.
Sadržaj: kompleks od više zgrada u prelepom dvorištu, recepcija, parking za kola, taverna, ležaljke i suncobrani na plaži. Supermarket se nalazi u neposrenoj blizini. Besplatan WI-FI internet (agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).
Nadomak vile se nalazi stanica odakle nekoliko puta dnevno polazi turistički vozić i saobraća do centra Neos Marmarasa kao i do glavne gradske plaže (vozić u vansezoni saobraća nešto ređe nego u sezoni-jul/august). Cena karte u jednom pravcu iznosi 2 €, (deca do 6 godina ne plaćaju).

Koordinate: 40°06’10” N / 23°46’33” E

App Hotel Miramare Neos Marmaras


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Neos Marmaras
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Neos Marmaras:

Inline
Inline